Webbhotelltips

Tips till ett bättre webbhotell

Starta en blogg med billigt webbhotell

WordpressMånga privatpersoner driver idag bloggar på diverse gratistjänster. Men det är inte säkert att det är det man vill. Ett eget domännamn och full kontroll på sin sida öppnar dörrar som en gratisblogg inte kan konkurrera med.

Priset är ofta det absolut viktigaste för många bloggare men lyckligtvis finns det massor av alternativ som inte kostar en förmögenhet, och om du anstränger dig lite och planerar ditt bloggande så kan du lätt tjäna in pengarna som ett webbhotell och domännamn kostar.

De billigaste webbhotellen ligger från ca 15 kronor per månad inkl. moms. Utöver det tillkommer det ofta en liten startavgift på så billiga webbhotell. Till webbhotellet behöver du sedan koppla ett domännamn som blir den adress för bloggen. För ett domännamn betalar man också en årskostnad och den ligger på ca 100kr.

Så för strax över 400 kr för det första året kan du få ett domännamn och webbhotell. Kostnaden blir senare billigare för nästkommande år när du slipper startavgiften.

Om du bloggar exempelvis har en privatblogg och skriver om kläder och mode ibland så kan du tjäna pengar på att skicka besökare till klädesbutiker online. På så sätt kan även en student ofta tjäna in pengarna som denne lagt ut och i vissa fall mycket mer än så.

Du kan besöka http://billigt-webbhotell.info/billiga-webbhotell/ för en lista på de billigaste webbhotellen i Sverige.

Det är också starkt rekommenderat att du använder dig av WordPress som bloggverktyg, men detta är gratis att använda så här tillkommer ingen extra kostnad.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: